De kracht van echte schapenvacht!

geplaatst in: Diverse oplossingen, Koude voeten | 0
De kracht van echte schapenvacht
Lamsvacht Winter Kindersteunzool
Lamsvacht Winter Kindersteunzool (0175)
De Lamsvacht Winter Kindersteunzool zorgt door zijn flexibiliteit voor een comfortabel loopcomfort en een goede stabiliteit in de schoen. De bovenkant bestaat uit echte lamsvacht, zorgt voor een prettig draagcomfort en lekker warme voetjes. Biedt een goede ondersteuning bevordert het natuurlijke groeiproces. De lamsvacht werkt vocht opnemend dus geen natte of zwetende voeten. Ter vervanging van het bestaande voetbed in de schoen. Je laat jouw kind toch niet rondlopen met koude voeten, terwijl de oplossing zo simpel is?
17.95Opties selecteren
Shepherd Pantoffels Annie Leopard
Shepherd Pantoffels Annie Leopard – dames
Heerlijk warm gevoerd van binnen met echte schapenvacht waardoor je geen last meer hebt van koude voeten! Kenmerkend door de klassieke en unieke uitstraling. De Shepherd Pantoffels Annie Leopard zijn met de hand gemaakt en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. De dikke rubberen zool maakt de pantoffels uitstekend geschikt voor in en rondom huis! De elegante buitenzijde van de pantoffels gemaakt van suède leer zijn gedecoreerd met een mooie luipaard print. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Shepherd en dat kenmerkt zich door uitsluitend gebruik te maken van duurzame, natuurlijke en diervriendelijke materialen met een unieke en luxueuze uitstraling. Ecologisch gelooid en van bekende herkomst.
69.95Opties selecteren
Lamsvacht Winter Inlegzool
Lamsvacht Winter Inlegzool (1062)
De Lamsvacht Winter inlegzool gemaakt van echte lamsvacht heeft een antisliplaag aan de onderkant, waardoor de inlegzool niet verschuift in de schoenen. Al onze inlegzolen en steunzolen van lamsvacht zijn van de hoogste kwaliteit, ecologisch gelooid en van bekende herkomst. Het werkt isolerend, ademend en vocht absorberend. Met de Lamsvacht Winter inlegzool zul je comfortabel, verantwoordt en zonder koude voeten de winter door-lopen!
12.9514.95Opties selecteren

Echte schapenvacht inlegzolen & steunzolen.

Echte lamsvacht of schapenvacht is een 100% natuurlijk product en dat heeft verschillende voordelen! De inlegzolen en steunzolen gemaakt van echte schapenvacht mogen niet ontbreken in de winter en houden iedere voet lekker warm! Vele heren, dames of kindervoeten gingen u voor!

De effectiefste oplossing tegen koude voeten.

Schapenvacht werkt isolerend, ademend en heeft een zeer goede vochtabsorptie. De natuurlijke vacht neemt direct uw lichaamstemperatuur aan en dat zorgt voor lekker warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer. Koude voeten zijn dus voorbij! Al onze inlegzolen en steunzolen van schapenvacht zijn van de hoogte kwaliteit, ecologisch gelooid en van bekende herkomst. Door de organische werking zullen er geen vieze en nare geurtjes achterblijven in de schoenen. Een zeer effectieve, duurzame oplossing wanneer u ook vaak last heeft van koude voeten!

"Schapenvacht is luchtdoorlatend, hierdoor blijven uw voeten en de vachtzool droog.."

Exclusieve Vadret inleg- of steunzolen gemaakt van echte lamsvacht werken isolerend. Doordat vacht luchtdoorlatend is, blijven uw voeten en de vachtzool droog. Dat zorgt er voor dat uw voeten lekker warm blijven met als resultaat, een zeer prettig draag- en loopcomfort. Vachtzolen vormen zich naar verloop van tijd naar uw voeten en dat heeft een positieve werking op het hoge comfort. De door Skystep aangeboden schapenvacht inleg- en steunzolen van het merk Vadret hebben geen (voelbare/irritante) stikranden rond om de inlegzool. Door de goede pasvorm altijd passend in ieder type schoen, makkelijk uitneembaar zodat u ze in meerdere schoenen kunt dragen!

Wist u dat?

Onze vachtzooltjes ook uitstekend geschikt zijn voor gebruik in uw sneakers, Uggs, wandelschoenen, hardloopschoenen, werkschoenen en/of rubberlaarzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *