Huissokken met antislip

Warme, dikke sokken voor dames & heren

Ze zijn mooi, zacht en heerlijk warm, de huissokken met antislip van het merk Apollo. Deze dikke sokken zijn heerlijk tijdens de koude winterdagen. Door de perfecte pasvorm en het hogedraagcomfort wacht jij het liefst zo lang mogelijk met het aantrekken van je schoenen.

De huissokken bestaan bijna volledig uit natuurlijke wol en zijn extra sterk door het gebruiken van hoogwaardige materialen en garens.

Huissokken met antislip voor een zachte prijs

De huissokken zijn niet alleen zalig zacht, ze hebben ook nog eens een zachte prijs. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten.

Antislip huissokken
Apollo huissokken antislip beige
Apollo huissokken antislip – beige
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen, beige, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip blauw
Apollo huissokken antislip – blauw
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen, blauw, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip creme
Apollo huissokken antislip – creme
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen, crèmekleur, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip donkerblauw
Apollo huissokken antislip – donkerblauw
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen, donkerblauw, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip grijs
Apollo huissokken antislip – grijs
Lekker warme, comfortabele huissokken, met antislip loopzool, grijs, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip licht grijs
Apollo huissokken antislip – licht grijs
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip zool, lichtgrijs, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Apollo huissokken antislip roze
Apollo huissokken antislip – roze
Lekker warme, comfortabele huissokken met antislip loopzolen, roze, van het merk Apollo. De huissokken voelen heerlijk zacht aan, ideaal om aan te trekken wanneer je lekker binnenshuis blijft. Trek bij thuiskomst lekker je schoenen uit en ervaar het comfort van de Apollo huissokken, wedden dat je de deur niet meer uit wilt? Je kunt de sokken lang of kort dragen, de keus is aan jou! De sokken bestaan grotendeels uit natuurlijke wol. Doordat er uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en garens zijn deze sokken super sterk! De sokken zijn zelfs prima wasbaar met het wol wasprogramma op 30 graden in de wasmachine, gebruik maken van de droger raden we sterk af.
8.95Opties selecteren
Woolwarmers Sokken
Woolwarmers Sokken – 2-pack

De naadloze Woolwarmers Sokken bestaan uit 80% hoogwaardige schapenwol en 20% elastaan. Echte schapenwol werkt van nature isolerend, vocht- en luchtdoorlatend. Al met al dus de perfecte combinatie voor heerlijk warme voeten. Deze wollen sokken zijn heerlijk zacht en van nature … Lees verder

19.95Opties selecteren

Tot slot

Heb je klachten aan of door jouw voeten, maar komen je klachten niet overeen met deze oorzaken of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies!

Invalid Email
Invalid Number