Altijd koude voeten - oplossingen buiten

Nooit meer last van koude voeten als je naar buiten gaat?

Dat jij last hebt van koude voeten kan diverse oorzaken hebben, het hoeft buiten niet eens koud te zijn. Zo heeft één derde van de vrouwen altijd last van dit verschijnsel. In de winter hebben zowel mannen als vrouwen meer last van koude voeten.

Binnen ook last van koude voeten? Kijk dan hier voor onze oplossingen voor binnen.

Fleece Winter Inlegzolen
Fleece Winter Inlegzolen
De Fleece Inlegzolen hebben een thermoregulerende fleece bovenlaag en houden je voeten lekker warm. De inlegzolen hebben een geur neutraliserende werking door het gebruik van actieve koolstof. Door de 3,5 millimeter dikke, dempende, latex onderlaag lopen deze inlegzolen zeer comfortabel. Fleece is een soort textiel, een synthetisch materiaal van polyester. Door de gespecialiseerde wijze van breien werken de Fleece Winter Inlegzolen sterk isolerend! Door het zachte pluisje van fleece doet het denken aan echte lamsvacht. Fleece Inlegzolen zijn populair onder mensen die uit overtuiging geen gebruik wensen te maken van materialen afkomstig van dieren.
6.958.95Opties selecteren
Footlogix Cold Feet Formula
Footlogix Cold Feet Formula
Footlogix Cold Feet Formula biedt een bewezen verlichting bij chronische koude voeten. De mousse stimuleert de bloedsomloop door de kleinste vaten in het lichaam, dit heet microcirculatie. Footlogix Cold Feet Formula bevat de Dermal Infusion Technology® voor een optimaal en langdurig resultaat. De mousse wordt direct door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Hierdoor kun je sokken en schoenen direct aantrekken. De mousse aanbrengen en klaar!
17.00In winkelmand
Lamsvacht Winter Kindersteunzool
Lamsvacht Winter Kindersteunzool (0175)
De Lamsvacht Winter Kindersteunzool zorgt door zijn flexibiliteit voor een comfortabel loopcomfort en een goede stabiliteit in de schoen. De bovenkant bestaat uit echte lamsvacht, zorgt voor een prettig draagcomfort en lekker warme voetjes. Biedt een goede ondersteuning bevordert het natuurlijke groeiproces. De lamsvacht werkt vocht opnemend dus geen natte of zwetende voeten. Ter vervanging van het bestaande voetbed in de schoen. Je laat jouw kind toch niet rondlopen met koude voeten, terwijl de oplossing zo simpel is?
17.95Opties selecteren
Zilver inlegzolen
Zilver inlegzolen – ook voor diabetici
Zilver inlegzolen zijn ideaal bij zweetvoeten of een diabetische voet. Ook bij koude of juist warme voeten kun je kiezen voor deze inlegzolen. Dit allemaal doordat de inlegzolen vervaardigd zijn uit het materiaal "X-static", een pure zilver vezel die direct ingeweven is in de inlegzooltjes. Deze vezel biedt een ongekend aantal voordelen in de medische zolen industrie. Van een comfortabel en stabiel voetbed tot een goede demping en het doden van bacteriën en schimmelsDe antibacteriële werking van de zilver inlegzolen heeft de volgende voordelen:Snelheid: de zilver inlegzolen elimineren 99,9% van de bacteriën op het materiaal in minder dan een uur na blootstelling.Effectiviteit: zilver dood bacteriën en schimmels sneller naar mate de temperatuur in de schoen hoger wordt als gevolg van activiteit.Veilig en natuurlijk: X-Static wordt gemaakt van puur zilver, een element wat vrij in de natuur voorkomt. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën en puur zilver is niet giftig of schadelijk.Permanent: de zilver in X-Static wordt fysiek een deel van de vezel. De werking van het product zal niet af nemen na verloop van tijd.Anti-geur: de zilver inlegzolen hebben naast de antibacteriële werking ook een anti-geur werking. Bacteriën zijn slechts één van de mogelijke oorzaken van lichaamsgeuren.
29.95Opties selecteren
Wollen Winter Inlegzool
Wollen Winter Inlegzool (1061)
Wollen Winter Inlegzool van zachte wol voor lekkere warme voeten. Aan de onderkant van de zool zit een stevige antisliplaag die zorgt voor stevigheid en stabiliteit in de schoen. Bovendien zorgt deze laag voor een verend gevoel. In tegenstelling tot de Lamsvacht Winter Steunzool is de deze inlegzool wat minder vocht opnemend. Wol werkt wel isolerend en dat helpt enorm tegen koude voeten! Flexibel en niet te dik waardoor de inlegzolen in vrijwel iedere schoen passend zijn.
6.959.95Opties selecteren
Alu Winter Inlegzool
Alu Winter Inlegzool (1085)
Zo als de naam zegt; aluminium winter inlegzool. Een moderne inlegzool die een intensieve bescherming biedt tegen de kou en wordt aanbevolen bij zeer strenge, zeer koude temperaturen. De Alu Winter Inlegzool is de ideale inlegzool voor winterse tijden en-/of wintersport. Perfect passend en daarom de ideale inlegzool in je skischoenen, snowboardschoenen en wandelschoenen. De buigzame aluminium onderlaag weerkaatst de kou en zorgt samen met de vilt bovenlaag dat de warmte goed gereguleerd en geïsoleerd wordt. Warme voeten verzekerd, zelfs bij extreem lage temperaturen!
7.959.95Opties selecteren
Lamsvacht Winter Inlegzool
Lamsvacht Winter Inlegzool (1062)
De Lamsvacht Winter inlegzool gemaakt van echte lamsvacht heeft een antisliplaag aan de onderkant, waardoor de inlegzool niet verschuift in de schoenen. Al onze inlegzolen en steunzolen van lamsvacht zijn van de hoogste kwaliteit, ecologisch gelooid en van bekende herkomst. Het werkt isolerend, ademend en vocht absorberend. Met de Lamsvacht Winter inlegzool zul je comfortabel, verantwoordt en zonder koude voeten de winter door-lopen!
12.9514.95Opties selecteren
Steunzool winter lamsvacht
Lamsvacht Winter Steunzool (0175)
Het thermisch voorgevormd voetbed van de Lamsvacht Winter Steunzool zorgt voor een comfortabel loopcomfort en een goede stabiliteit in de schoenen. De bovenkant bestaat uit echte lamsvacht, zorgt voor een prettig draagcomfort en voor lekker warme voeten. Echte lamsvacht is een natuurlijk product wat niet alleen isolerend, maar ook ademend en vocht opnemend werkt. Lamsvacht neemt direct je lichaamstemperatuur aan, wat zorgt voor lekker warme voeten in de winter en koude voeten in de zomer. Omdat de lamsvacht direct op de huid zit, neemt lamsvacht bijzonder goed vocht op. Geen natte of zwetende voeten met als resultaat, een zeer prettig draag- en loopcomfort. De steunzolen gemaakt van echt lamsvacht mogen niet ontbreken in de winter en houden iedere voet lekker warm!
24.95Opties selecteren