Pantoffels, sloffen en slippers - zomer & winter

Shepherd zomercollectie slippers en zomerschoenen

Shepherd

  zomercollectie

Rembrandt Slippers zwart

Rembrandt

  slippers

Shepherd pantoffels

Shepherd

  pantoffels

Wollen sloffen Woolwarmers

Woolwarmers

  sloffen

Antislip huissokken

Huissokken

  met antislip

Pantoffels en sloffen voor dames en heren

Pantoffels en sloffen zijn met uitstek de meest populaire en comfortabele schoenen voor binnenshuis. In de koude wintermaanden houden zij je voeten lekker warm! Maar ook in de warmere maanden vinden veel mensen het prettig om er thuis op te lopen. Onze sloffen zijn uiteraard lekker warm, comfortabel en zacht! En niet geheel onbelangrijk, ze mogen er zijn!

In ons uitgebreide assortiment heb je veel keus. Zo kun je kiezen uit uitvoeringen met een binnenvoering van leer of schapenvacht of kies jij voor een verantwoord, orthopedisch voetbed. Doordat de pantoffels en sloffen zijn gemaakt van soepele materialen, trek je ze moeiteloos en snel aan!

Pantoffels en sloffen in verschillende varianten

Na een lange dag hard werken, hebben je voeten behoefte aan rust. Uit met die schoenen en even heerlijk de pantoffels of sloffen aan. We hebben speciaal voor jou een uiteenlopend assortiment, van hoge kwaliteit, samengesteld in verschillende kleuren en uitvoeringen. Grote kans dat ook jij het perfecte paar vindt om je voeten wat rust te gunnen.

Er bestaat een breed publiek voor pantoffels en sloffen, door een uiteenlopend assortiment is er voor ieder wat wils! Sommige doen je denken aan slippers, andere modellen bedekken je gehele voet of kun je gebruiken als instapper. Pantoffels met een rubberen loopzool zijn ideaal om ook even snel mee naar buiten te lopen, bijvoorbeeld naar je auto of de schuur.

Neem snel een kijkje, overtuig jezelf en ook jij bent verlost van je koude voeten.

Zomercollectie Shepherd – voor zomerse slippers en schoenen

Zoals je van ons gewend bent, kun je altijd bij ons terecht voor je koude voeten. Nu zal jij niet altijd last hebben van koude voeten en in de zomer op zoek zijn naar ‘iets anders’. Goed nieuws. We hebben ons assortiment, speciaal voor jou, uitgebreid met een nieuwe zomercollectie.

Comfort en verkoeling staan centraal bij deze nieuwe, zomerse slippers en schoenen van het merk Shepherd. Neem snel een kijkje in onze nieuwe zomercollectie en verwen jezelf met de leukste en koelste zomerschoenen!