Rembrandt slippers

Leren muilen/slippers voor heren

Wat doe jij het liefst als je thuis komt na een lange dag hard werken? Juist, je schoenen uit. Niet iedereen vindt het fijn om op sokken of blote voeten te lopen. Hoe lekker is het dan om bij thuiskomst een paar instapklare slippers of muilen ter beschikking te hebben?

Rembrandt slippers worden ook wel 'Zweedse muilen' genoemd. Ze zijn uniek in haar soort en hebben ten opzichte van andere merken verschillende voordelen.

Ben je op zoek naar kwaliteit die vroeger heel gewoon was? De Rembrandt slippers zullen je zeker niet teleur stellen! Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleurvarianten, namelijk bruin, donker bruin, nubuck bruin, zwart en donkerblauw.

Rembrandt Slippers bruin
Rembrandt Slippers – Bruin
Zweedse muilen van het oer Hollandse merk Rembrandt schoenen in een mooie bruine kleur. Bekend door het produceren van hoogwaardig kwaliteit schoeisel. De rundleren muilen zijn voorzien van een voorgevormd orthopedisch voetbed en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Door de dikke rubberen onder zool zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. 100% Handgemaakt in Nederland. De Rembrandt slippers bruin schiet je lekker snel aan en zijn daarom ideaal voor in en rondom huis! Met Rembrandt Slippers ga je verantwoord en comfortabel met jouw voeten om!
94.95Opties selecteren
Rembrandt Slippers blauw
Rembrandt Slippers – Donkerblauw
Zweedse muilen van het oer Hollandse merk Rembrandt schoenen. Bekend door het produceren van hoogwaardig kwaliteit schoeisel. De rundleren muilen zijn voorzien van een voorgevormd orthopedisch voetbed en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Door de dikke rubberen onder zool zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De muilen zijn 100% handgemaakt in Nederland.De Rembrandt slippers donkerblauw schiet je lekker snel aan en zijn daarom ideaal voor in en rondom huis! Met de slippers van het merk Rembrandt ga ook je verantwoord en comfortabel met jouw voeten om!
94.95Opties selecteren
Rembrandt Slippers donker bruin
Rembrandt Slippers – Donkerbruin
Zweedse muilen van het oer Hollandse merk Rembrandt schoenen zijn bekend van de productie van hoogwaardig kwaliteit schoeisel. De, in Nederland, handgemaakte rundleren muilen zijn voorzien van een voorgevormd orthopedisch voetbed en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Door de dikke rubberen onder zool zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De slippers met dit unieke model werken druk verlagend bij vermoeide en branderige voeten. De Rembrandt slippers donkerbruin schiet je lekker snel aan en zijn daarom ideaal voor in en rondom huis! Met de slippers van het merk Rembrandt ga je verantwoord en comfortabel met jouw voeten om.Om de goede pasvorm optimaal te gebruiken adviseren wij je de slippers altijd 1 maat groter te bestellen dan je eigen voetmaat.
94.95Opties selecteren
Rembrandt Slippers nubuck
Rembrandt Slippers – Nubuck bruin
Zweedse muilen van het oer Hollandse merk Rembrandt schoenen. Bekend door het produceren van hoogwaardig kwaliteit schoeisel. De rundleren muilen zijn voorzien van een voorgevormd orthopedisch voetbed en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Door de dikke rubberen onder zool zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De muilen zijn 100% handgemaakt in Nederland.De Rembrandt slippers nubuck bruin schiet je lekker snel aan en zijn daarom ideaal voor in en rondom huis! Met de slippers van het merk Rembrandt ga ook je verantwoord en comfortabel met jouw voeten om!
94.95Opties selecteren
Rembrandt Slippers zwart
Rembrandt Slippers – Zwart
Zweedse muilen van het oer Hollandse merk Rembrandt schoenen. Bekend door het produceren van hoogwaardig kwaliteit schoeisel. De rundleren muilen zijn voorzien van een voorgevormd orthopedisch voetbed en bieden een goede ondersteuning aan de voeten. Door de dikke rubberen onder zool zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. 100% Handgemaakt in Nederland. De Rembrandt slippers zwart schiet je lekker snel aan en zijn daarom ideaal voor in en rondom huis! Met de slippers van het merk Rembrandt ga je verantwoord en comfortabel met jouw voeten om!
94.95Opties selecteren

Meer weten over deze leren slippers voor heren?

Het oer Hollandse merk Rembrandt maakt al sinds 1946 hoogwaardig kwaliteitsschoeisel. De goede ondersteuning aan de voeten danken de leren Rembrandt slippers en muilen aan het voorgevormd orthopedisch voetbed. Je voeten komen niet alleen heerlijk tot rust, je loopt ook nog een verantwoord rond. Ideaal wanneer je voeten branderig of vermoeid aanvoelen.

Zowel de buitenzijde als de binnenzijde bestaan bij deze slipper uit echt leer. Zo is de bovenkap gemaakt van stevig rundleer. En wordt het orthopedische voetbed bekleed met een zacht suède leer. Dit leer voelt zeer comfortabel aan.

Elke paar slippers wordt uitgerust met teengrips. Hierdoor blijven de slippers zonder moeite aan je voeten zitten, wat wel zo makkelijk is. De dikke rubberen zolen en het gemak waar mee je ze aantrekt maken de Rembrandt slippers ideaal voor in en rondom huis.

Tot slot

Heb je klachten aan of door jouw voeten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies!

Invalid Email
Invalid Number