Terug naar Pijnlijke hiel

Hielspoor Gel Hiel Cups – lateraal/mediale spot

24.95

Hielspoor Gel Hiel Cups zijn inleghakken en zorgen voor pijndemping gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de hiel cups een hak verhoging van ongeveer 1 cm. Ontworpen om zijdelingse hielpijn en hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.

Wis selectie
SKU: hielspoor-gel-hiel-cups-lateraalmediale-spot Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Hielspoor Gel Hiel Cups bieden de oplossing bij zijdelingse hielspoor en hielpijn! 

Hielspoor Gel Hiel Cups zijn inleghakken en zorgen voor pijndemping gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de hiel cups een hak verhoging van ongeveer 1 cm. Ontworpen om zijdelingse hielpijn en hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.

Indicaties voor de Hielspoor Gel Hiel Cups:

  • Zijdelingse hielspoor.
  • Zijdelingse hielpijn.
  • fasciitis plantaris.
  • Achillespeesklachten.
  • Pijn in de kuitspieren.

Let op: draag altijd beide heel cups in beide schoenen om beenlengteverschil te vermijden, tenzij de inleghak gebruikt wordt ter compensatie van beenlengteverschil.

Inhoud: 1 paar

Extra informatie

Maat

35/37, 38/40, 41/43, 44/46

Geslacht

Man, Vrouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.