Terug naar Holvoet

Holvoet Support Steunzool (0145)

22.95

De steunzool met teenvrijheid biedt ondersteuning aan de voorvoet, middenvoet en achtervoet. Met de hogere holte- en voorvoet ondersteuning biedt de Holvoet Support Steunzool (0145) de perfecte ondersteuning bij holvoet klachten. De steun zet jouw lichaam weer in de juiste houding waardoor heup-, knie en rugklachten worden voorkomen en ontlast. De holvoet steunzool verdeelt druk gelijkmatig en dat vermindert de spanningen op de spieren. Voorzien van plantaardig gelooid leder wat zorgt voor een goede vochtopname.

Wis selectie

Beschrijving

Holvoet Support steunzool de nummer 1 op het gebied van holvoet klachten!

De steunzool met teenvrijheid biedt ondersteuning aan de voorvoet, middenvoet en achtervoet. Met de hogere holte- en voorvoet ondersteuning biedt de Holvoet Support Steunzool (0145) de perfecte ondersteuning bij holvoet klachten. De steun zet uw lichaam weer in de juiste houding waardoor heup-, knie en rugklachten worden voorkomen en ontlast. De holvoet steunzool verdeelt druk gelijkmatig en dat vermindert de spanningen op de spieren. Voorzien van plantaardig gelooid leder wat zorgt voor een goede vochtopname.

Waarom kiest ook u voor de Holvoet Support Steunzool? 

  • De nummer 1 bij holvoet klachten.
  • Heup, knie en rug worden ontlast.
  • Vocht & schokabsorberend.
  • Teenvrijheid.

Let op: uw tenen hebben voldoende bewegingsruimte nodig. Wij raden u aan voor een driekwart steunzool te kiezen wanneer deze ruimte in de schoen dreigt te verdwijnen.

Inhoud: 1 paar.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Geslacht

Man, Vrouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.