Marla Walk Away Spray

8.95

Het is zeer goed mogelijk dat, wanneer je nieuwe schoenen hebt gekocht, ze later toch wat te klein blijken te zijn. Je voeten zijn namelijk vooral bij warmer weer en later op de dag wat opgezet en groter dan in de morgen het geval is. Schoenen kopen kun je het beste doen rond 16.00 uur in de middag. Vaak is het de “wil omdat je de schoenen zo graag wilt hebben” die je verleid de schoenen toch te kopen, of een aanschaf via internet, waarbij vooraf passen geen optie is. Marla Walk Away Spray maakt alle leersoorten zacht en soepel waardoor de schoen beter naar de voet vormt en wat ruimer wordt. De spray verlicht drukpunten bij lederen schoenen. Schoenen direct na het gebruik van Marla Walk Away Spray aantrekken en ca. 5 minuten lopen. Van buitenaf inspuiten, behalve bij lakschoenen; deze aan de binnenkant inspuiten. Probeer het eerst uit op een onopvallende plek om de kleurechtheid van het leer te controleren.

Beschrijving

Marla Walk Away Spray | Verhelp knellende schoenen

Het kan iedereen wel eens gebeuren, je hebt nieuwe schoenen gekocht en bij het inlopen blijken ze toch wat te klein. Je voeten zijn, vooral bij warmer weer, wat later op de dag opgezet en groter dan in de morgen het geval is. Schoenen kopen kun je het beste doen rond 16:00 uur in de middag.

Marla Walk Away Spray maakt alle leersoorten zacht en soepel waardoor de schoen beter naar de voet vormt en de schoen wat ruimer wordt. De spray verlicht drukpunten bij lederen schoenen.

Trek je schoenen direct na het gebruik van de spray aan en loop voor ongeveer 5 minuten. Je zult merken dat je schoenen ruimer gaan zitten, waar je de hele dag plezier van hebt.

Let op:
Spray altijd van buitenaf in, behalve bij lakschoenen; deze aan de binnenkant inspuiten. Probeer het eerst uit op een onopvallende plek om de kleurechtheid van het leer te controleren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.