Verkoop!

Onderhoud tuigleer – startersset

34.95 29.95

Met de onderhoud tuigleer – startersset pas je direct het juiste onderhoud toe aan jouw meubels en producten gemaakt van tuigleer. Tuigleer is stuk steviger en stugger dan normaal plantaardig gelooid leder. Tuigleer is daarnaast ook een stuk moeilijker in vorm te brengen en wordt daardoor praktisch nooit gebruikt voor schoenen. Tuigleer vind je vooral terug bij meubels en zadels voor de paardensport. Wanneer je tuigleer op de juiste wijze, structureel van begin af aan goed verzorgt en onderhoudt kan het een zeer hoge leeftijd bereiken. Naar verloop van tijd krijgt tuigleer een eigen unieke look.

De onderhoud tuigleer – startersset bestaat uit: TRG Saddle Soap, Rapide Ledervet, Rapide Lederolie, een insmeerborstel en een uitsmeerborstel.

Wis selectie
SKU: onderhoud-tuigleer-startersset Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Met de onderhoud tuigleer – startersset kunt u uw meubel- en tuigleer een hoge leeftijd laten bereiken!

Met de onderhoud tuigleer – startersset past u direct het juiste onderhoud toe aan uw meubels en producten gemaakt van tuigleer. Tuigleer is stuk steviger en stugger dan normaal plantaardig gelooid leder. Tuigleer is daarnaast ook een stuk moeilijker in vorm te brengen en wordt daardoor praktisch nooit gebruikt voor schoenen. Tuigleer vind je vooral terug bij meubels en zadels voor de paardensport. Wanneer je tuigleer op de juiste wijze, structureel van begin af aan goed verzorgt en onderhoudt kan het een zeer hoge leeftijd bereiken. Naar verloop van tijd krijgt tuigleer een eigen unieke look.

De onderhoud tuigleer – startersset bestaat uit: 

  • TRG Saddle Soap.
  • Rapide Ledervet.
  • Rapide Lederolie.
  • Insmeerborstel.
  • Uitsmeerborstel.

TRG Saddle Soap

De eerste stap in het verzorgingsproces van tuigleer begint met TRG Saddle Soap. Dit is een zachte lederzeep om het tuigleer optimaal te reinigen. Je brengt het aan met een vochtige insmeerborstel, even laten intrekken en vervolgens goed uitpoetsen met de uitsmeerborstel.

Rapide Ledervet

Wanneer je Rapide Ledervet regelmatig gebruikt voedt je niet alleen het leer optimaal, maar behoudt het ook zijn soepelheid en voorkom je scheurtjes in het leer. Perfect geschikt om uw leren meubels en tuigleer een goede onderhoudsbeurt te geven. Verlengt de levensduur van het leder aanzienlijk. Rapide ledervet is verkrijgbaar in de kleur neutraal, zwart en bruin.

Rapide Lederolie

Lederolie van Rapide wordt meestal gebruikt in de paardensport, leer heeft het hier nou eenmaal zwaar te verduren. De olie trekt zeer goed in het leder en conserveert het leder optimaal. Bij achterstallig onderhoud gebruik je Rapide Lederolie. Voor het onderhoud van tuigleer, zadels, hoofdstellen, jassen, werkschoenen, motorlaarzen & motorpakken.

Extra informatie

Kleur Rapide Ledervet

Naturel, Zwart, Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.