Rapide lederdressing

12.95

Rapide lederdressing voor een optimale reiniging en voeding van jouw lederen producten!
Rapide lederdressing is een neutraal en kleurloos, diep indringend onderhoudsmiddel met een reinigende en voedende werking. Speciaal ontwikkeld voor leder. Om extra lang te kunnen genieten van jouw leren producten is onderhoud met de juiste onderhoudsproducten noodzakelijk.

Beschrijving

Rapide lederdressing voor een optimale reiniging en voeding van uw lederen producten!

Rapide lederdressing is een neutraal en kleurloos, diep indringend onderhoudsmiddel met een reinigende en voedende werking. Speciaal ontwikkeld voor leder. Om extra lang te kunnen genieten van uw leren producten is onderhoud met de juiste onderhoudsproducten noodzakelijk. Door leer regelmatig te behandelen met Rapide lederdressing, blijft het soepel, vuil- en waterafstotend en kunt u de levensduur aanzienlijk vergroten. Uw voorkomt uitdroging en barsten in het leer. Rapide lederdressing is geschikt voor de fijnste leersoorten door het ontbreken van welke chemische toevoeging dan ook. Het bevat uitsluitend natuurlijke reinigingsmiddelen en diverse zachte en voedzame oliën.

Ideaal voor lederen producten zoals, hoofdstellen, tuigen, lederen laarzen maar ook voor tassen, riemen, schoenen, meubelen etc. (uitgezonderd suède).

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. Met schone doek of spons de lederdressing aanbrengen, goed inwrijven en enige tijd laten intrekken. Daarna met een schone droge doek goed uitwrijven, tot de oorspronkelijke glans is teruggekeerd. Regelmatig gebruik houdt het leder mooi, levendig en soepel. Door diep indringen wordt het leder gevoed.

Niet gebruiken op suède.

Inhoud: 250 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Rapide ledervet - neutraal
Rapide ledervet
Ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Doordat je leer regelmatig onderhoudt met Rapide ledervet blijft het leder soepel en in optimale conditie. Voorkomt scheurtjes in het leer. Trekt goed en diep in de poriën van het leder. Conserveert het leder en is te gebruiken op schoenen, meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc.Gebruiksaanwijzing: Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zo nodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend, voorkom je kreukjes en scheurtjes. Verlengt de levensduur van het leder aanzienlijk.Verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en neutraal.
8.95Opties selecteren
Rapide schoencrème naturel
Rapide schoencrème neutraal
De echte oude Rapide schoencrème neutraal, werkt kleur herstellend, waterafstotend en geeft glans. Lederen schoenen hebben onderhoud en verzorging nodig. De schoenen zien er na een behandeling weer top uit en je vergroot hiermee de levensduur aanzienlijk.
4.95In winkelmand