Terug naar Anti zweetvoeten

Voetcare boorzuurschilfers

9.95

Voetcare boorzuurschilfers in het zweetvoeten poeder van Voetcare helpen je af van je zweetvoeten!

Het zweetvoeten poeder van Voetcare wordt al jaren beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. Voetcare boorzuurschilfers stopt nare geurtjes en voet transpiratie. Het poeder bestaat voornamelijk uit schilfers van carboorzuur. De boorzuurschilfers doden bacteriën en verwijderen de nare voetgeuren op zowel je voeten als in je schoenen. Als je onderstaande methode gebruikt ben je binnen een paar dagen van je zweetvoeten en stinkvoeten af.

In ongeveer een week tijd van je zweetvoeten af komen? In tegenstelling tot andere producten tegen zweetvoeten pak je met Voetcare het probleem direct in zijn geheel aan. Een week lang strooi je elke avond een theelepeltje Voetcare boorzuurschilfers in de schoenen. ‘s Morgens trek je de schoenen aan met het poeder er nog in. Het poeder start direct met het doden van bacteriën en schimmels die zich nestelen in de schoenen. gedurende de hele dag doet voetcare zijn werk. Een blijvend resultaat met Voetcare!

 

Beschrijving

Voetcare boorzuurschilfers tegen zweetvoeten!

Voetcare boorzuurschilfers in het zweetvoeten poeder van Voetcare helpen je af van je zweetvoeten! 

Het zweetvoeten poeder van Voetcare wordt al jaren beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. Voetcare boorzuurschilfers stopt nare geurtjes en voet transpiratie. Het poeder bestaat voornamelijk uit schilfers van carboorzuur. De boorzuurschilfers doden bacteriën en verwijderen de nare voetgeuren op zowel jouw voeten als in je schoenen. Als je onderstaande methode gebruikt ben je binnen een paar dagen van jouw zweetvoeten en stinkvoeten af.

Wat maakt Voetcare boorzuurschilfers zo bijzonder?

Wil jij ook in ongeveer een week tijd van je zweetvoeten afkomen? Pak dan met boorzuurschilfers het probleem in zijn geheel aan. Strooi een week lang, iedere avond een theelepeltje boorzuurschilfers in je schoenen. 's Morgens trek je je schoenen aan met het poeder er nog in. Bacteriën en schimmels die zich in de schoen nestelen, worden direct en de rest van de dag gedood.

In het kort:
1. Strooi in de avond 1 tl poeder in je schoenen.
2. Stap de volgende ochtend in je schoenen, laat het poeder er gewoon in zitten.
3. Herhaal dit 5 tot 8 dagen.

Inhoud 40 gram.

Let op: voor een optimaal resultaat tegen zweetvoeten adviseren wij de boorzuurschilfers te gebruiken in combinatie met Emsecco inlegzolen.  

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

CoolFeet voet deodorant
CoolFeet voet deodorant
Win de strijd tegen zweetvoeten met de voet deodorant van Coolfeet en voorkom ongemakkelijke situaties bij het uitrekken van jouw schoenen!
9.95Verder lezen
Pedicare zalf tegen zweetvoeten
Pedicare zalf tegen zweetvoeten
Pedicare zalf tegen zweetvoeten is een veel besteld middel om van zweetvoeten af te komen. Dit middel maakt jouw voeten geurloos, vermindert de transpiratie en overtollig eelt verdwijnt. Wil je ook heerlijk zelfverzekerd en fris je schoenen uit kunnen trekken? Gebruik dan de zalf van Pedicare! Makkelijk in gebruik en na slechts enkele dagen zul je al een gewenst resultaat boeken.
12.95In winkelmand
Emsecco inlegzolen
Emsecco inlegzolen (6733)
Comfortabele voorgevormde inlegzolen gemaakt van antistatische Emsecco vezel en daardoor zeer geschikt voor werkschoenen. Deze hoogwaardige inlegzolen beschikken over meerdere functionele eigenschappen. Emsecco inlegzolen gaan schimmel- en bacteriegroei in de schoenen tegen, absorberen vocht als een spons en neutraliseren nare geurtjes optimaal. De inlegzolen worden o.a. toegepast in werkschoenen, bergschoenen, wandelschoenen, sneakers en sportschoenen. Deze inlegzolen zijn bijzonder geschikt voor mensen met transpirerende voeten.Een optimaal en blijvend resultaat tegen zweetvoeten behaal je door de Emsecco inlegzolen te gebruiken in combinatie met zweetvoeten poeder van Voetcare / Vadret. Het poeder bestaat voornamelijk uit carboorzuur, het carboorzuur dringt door tot l in de zweetklieren. Dit product werkt bacterie-dodend en verwijdert nare voetgeuren, op zowel de voeten als in de schoenen!
8.9512.95Opties selecteren