Voetcare boorzuurschilfers

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting

Voetcare boorzuurschilfers tegen zweetvoeten!

Voetcare boorzuurschilfers in het zweetvoeten poeder van Voetcare helpen je af van je zweetvoeten! 

Het zweetvoeten poeder van Voetcare wordt al jaren beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. Voetcare boorzuurschilfers stopt nare geurtjes en voet transpiratie. Het poeder bestaat voornamelijk uit schilfers van carboorzuur. De boorzuurschilfers doden bacteriën en verwijderen de nare voetgeuren op zowel jouw voeten als in je schoenen. Als je onderstaande methode gebruikt ben je binnen een paar dagen van jouw zweetvoeten en stinkvoeten af.

Wat maakt Voetcare boorzuurschilfers zo bijzonder?

Wil jij ook in ongeveer een week tijd van je zweetvoeten afkomen? Pak dan met boorzuurschilfers het probleem in zijn geheel aan. Strooi een week lang, iedere avond een theelepeltje boorzuurschilfers in je schoenen. ’s Morgens trek je je schoenen aan met het poeder er nog in. Bacteriën en schimmels die zich in de schoen nestelen, worden direct en de rest van de dag gedood.

In het kort:
1. Strooi in de avond 1 tl poeder in je schoenen.
2. Stap de volgende ochtend in je schoenen, laat het poeder er gewoon in zitten.
3. Herhaal dit 5 tot 8 dagen.

Inhoud 40 gram.

Let op: voor een optimaal resultaat tegen zweetvoeten adviseren wij de boorzuurschilfers te gebruiken in combinatie met Emsecco inlegzolen.  

Voetcare boorzuurschilfers

9.95

Al jaren beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. De boorzuurschilfers doden bacteriën en verwijderen de nare voetgeuren op voeten en in je schoenen.

Bestel meer en ontvang stapelkorting

2 stuks3+ stuks5+ stuks
5% korting10% korting20% korting