Wollen sloffen van Woolwarmers

Gemaakt van 100% schapenwol

Deze warme, wollen sloffen van het merk Woolwarmers kunnen niet ontbreken in je (winter)collectie.

De sloffen zijn gemaakt van 100% echte schapenwol. Echte schapenwol werkt van nature isolerend, maar wist je dat de wol ook vocht- en luchtdoorlatend is? Al met al dus de perfecte combinatie voor heerlijk warme voeten.

De sloffen worden stuk voor stuk met de hand geproduceerd en zijn daarom altijd uniek. De makers van de pantoffels maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, diervriendelijke materialen.

Trek na een lange (koude) dag hard werken lekker je schoenen uit en laat jezelf verwennen door de Woolwarmers van Skystep.

Sloffen gemaakt van 100% echte schapenwol en dat voor een zeer scherpe prijs!

Wollen sloffen Woolwarmers

Twijfel je over de maat? Deze warme sloffen vallen normaal en door gebruik loop je ze enigszins wat uit. Wist je dat we ze naast maten voor volwassenen, ook in kindermaten verkopen?

Woolwarmers sloffen grijs
Woolwarmers sloffen grijs
Lekker warme, wollen sloffen van het merk Woolwarmers. De Woolwarmers sloffen grijs zijn gemaakt van 100% echt Europees schapenwol. Elk paar sloffen is uniek, ze worden namelijk met de hand geproduceerd.Schapenwol heeft mooie eigenschappen, de wol werkt niet alleen isolerend, maar ook vocht- en luchtdoorlatend. Deze 3 eigenschappen zijn de beste combinatie voor heerlijk warme voeten.Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de makers van de Woolwarmers sloffen. Zo is de loopzool gemaakt suède leer, wordt er uitsluitend gebruikt gemaakt van de beste materialen en niet onbelangrijk, de schapenwol wordt op diervriendelijke wijze gewonnen!
27.95Opties selecteren
Woolwarmers sloffen donkergrijs
Woolwarmers sloffen donkergrijs
Lekker warme, wollen sloffen van het merk Woolwarmers. De Woolwarmers sloffen donkergrijs zijn gemaakt van 100% echt Europees schapenwol. Elk paar sloffen is uniek, ze worden namelijk met de hand geproduceerd.Schapenwol heeft mooie eigenschappen, de wol werkt niet alleen isolerend, maar ook vocht- en luchtdoorlatend. Deze 3 eigenschappen zijn de beste combinatie voor heerlijk warme voeten.Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de makers van de Woolwarmers sloffen. Zo is de loopzool gemaakt suède leer, wordt er uitsluitend gebruikt gemaakt van de beste materialen en niet onbelangrijk, de schapenwol wordt op diervriendelijke wijze gewonnen!
27.95Opties selecteren
Woolwarmers kindersloffen wit
Woolwarmers kindersloffen wit
Lekker warme, wollen kindersloffen van het merk Woolwarmers. De Woolwarmers kindersloffen wit zijn gemaakt van 100% echt Europees schapenwol. Elk paar kindersloffen is uniek, ze worden namelijk met de hand geproduceerd.Schapenwol heeft diverse mooie eigenschappen. Deze wol werkt namelijk niet alleen isolerend, maar ook vocht- en luchtdoorlatend. Deze 3 eigenschappen zijn de beste combinatie voor heerlijk warme voeten.Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de makers van de Woolwarmers kindersloffen. Zo is de loopzool gemaakt suède leer, wordt er uitsluitend gebruikt gemaakt van de beste materialen en niet onbelangrijk, de schapenwol wordt op diervriendelijke wijze gewonnen!
24.95Opties selecteren

Tot slot

Heb je klachten aan of door jouw voeten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies!

Invalid Email
Invalid Number