Terug naar Pijnlijke hiel

Hielspoor Hielkussens – Talonette (0602)

9.95

De Hielspoor Hielkussens met een hielspoor uitsparing. Een goedkopere, effectieve manier om hielspoor te behandelen! Bekleed met echt leder en voorzien van een dempende carbosan latex voetsteun. Ter opvulling van de hielpartij en ontlasting bij een pijnlijke hiel of peesaanhechting. Het hielkussen vangt de druk op die ontstaat op de enkel, knie en heup tijdens het lopen, staan of sporten. Verlaagt ook de druk bij kuitklachten en op de achillespees. Het hielstuk verhoogt jouw hak met 1 cm dus ze zijn ook ideaal bij het ontstaan van blaren op jouw hiel. De hielkussens zijn voorzien van een zelfklevende laag dus blijven goed op zijn plaats in de schoen. Voorzien van plantaardig gelooid leder wat zorgt voor een goede vochtopname.

Wis selectie

Beschrijving

De Hielspoor Hielkussens zijn een goedkope effectieve oplossing bij hielspoor!

De Hielspoor Hielkussens met een hielspoor uitsparing. Een goedkopere, effectieve manier om hielspoor te behandelen! Bekleed met echt leder en voorzien van een dempende carbosan latex voetsteun. Ter opvulling van de hielpartij en ontlasting bij een pijnlijke hiel of peesaanhechting. Het hielkussen vangt de druk op die ontstaat op de enkel, knie en heup tijdens het lopen, staan of sporten. Verlaagt ook de druk bij kuitklachten en op de achillespees. Het hielstuk verhoogt uw hak met 1 cm dus ze zijn ook ideaal bij het ontstaan van blaren op uw hiel. De hielkussens zijn voorzien van een zelfklevende laag dus blijven goed op zijn plaats in de schoen. Voorzien van plantaardig gelooid leder wat zorgt voor een goede vochtopname.

Waarom kiest ook u voor de Hielspoor Hielkussens?

  • Pijnlijke hiel.
  • Hielspoor.
  • Pijnlijke peesaanhechting.
  • Druk verlagend bij kuitklachten.
  • Verhoogt tot 1 cm.
  • Ideaal bij blaren op de hiel.
  • Zelfklevend.

Let op: draag altijd beide heel cups in beide schoenen om beenlengteverschil te vermijden, tenzij de hielkussens gebruikt worden ter compensatie van beenlengteverschil.

Inhoud: 1 paar.

Extra informatie

Maat

35/37, 38/40, 41/43, 44/46

Geslacht

Man, Vrouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.