Terug naar Doorgezakte voeten

Hielspoor inlegzolen

24.95

De hielspoor inlegzolen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar steun en demping bij klachten als hielspoor, instabiele enkels, platvoeten en achillespeesklachten. De inlegzolen bevatten een schok- absorber. Dit hielcomponent verlicht direct de pijn onder de hiel en helpt verdere ontstekingen te voorkomen, corrigeert de stand van het hielbeen, ondersteunt de voetboog en zorgt voor stabiliteit. Daardoor zijn deze inlegzolen ook zeer geschikt voor mensen met voeten die naar binnen kantelen.

Wis selectie

Beschrijving

Hielspoor inlegzolen met optimale demping

De hielspoor inlegzolen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar steun en demping bij klachten als hielspoor, instabiele enkels, platvoeten en achillespeesklachten. De inlegzolen bevatten een schok absorber. Dit hielcomponent verlicht direct de pijn onder de hiel en helpt verdere ontstekingen te voorkomen.

De steun corrigeert de stand van het hielbeen, ondersteunt de voetboog en zorgt voor stabiliteit. Daardoor zijn deze inlegzolen ook geschikt voor mensen met voeten die naar binnen kantelen.

Deze inlegzool gebruik je bij:

Inhoud: 1 paar.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Hielspoor Gel Hiel cups
Hielspoor Gel Hiel Cups – centrale spot
De Hielspoor Gel Hiel Cups zijn inleghakken en zorgen voor pijndemping gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de Hielspoor Gel Hiel cups een verhoging in de hak van ongeveer 1 cm. Ontworpen om hielpijn, hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.
24.95Opties selecteren
Hardloop Sportzolen
Hardloop sportzolen (8180)
Sporters met voetklachten krijgen sneller te maken met blessures en prestatieverminderingen. Deze lichtgewicht sportzolen met schokabsorberend carbosan rubber, zijn speciaal ontwikkeld voor hardlopers en beoefenaars van springsporten en hebben een optimale demping. De sportzolen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling. Door gebruik te maken van deze sportzolen zullen veel voetklachten als pijnlijke hielen (hielspoor), shin splints (scheenbeenklachten), achillespeesklachten of branderige en vermoeide voeten die ontstaan tijdens het sporten verminderen. Hardlopen, basketbal, boksen, voetbal en volleybal zijn voorbeelden van dynamische sporten. Elke keer dat je voeten de grond raken tijdens het beoefenen van deze sporten vangt je lichaam de schokken op. De druk die ontstaat op je voeten is enorm en de schokken kunnen 3 keer je lichaamsgewicht bedragen. Het gebruik van goede sportzolen, ook om blessures te voorkomen, is dus absoluut geen overbodige luxe.
19.95Opties selecteren
Hielspoor Gel Hiel Cups met verwisselbare spots
De Hielspoor Gel Hiel Cups met verwisselbare spots zijn de nieuwste innovatie wat betreft hielspoor zooltjes. De zachte gel inleghakken zijn specifiek ontwikkeld voor een actieve behandeling bij hielspoor klachten. Met deze set kun je de druk en belasting die ontstaat op het hielbeen, gemakkelijk naar eigen wens verminderen of opvoeren. De Gel Hiel Cups beschikken namelijk over uitneembare en verwisselbare soft spots. Wanneer de hielklachten het hevigst zijn, gebruik je de hiel cups zonder spot. Naarmate de klachten aan de hiel verminderen en afnemen kun je op een optimale wijze, in fases starten met het opbouwen van druk die ontstaat op het hielbeen tijdens belasting. De hiel cups hebben een antislip werking, hierdoor blijven de hiel cups en de verwisselbare spots prima op zijn plaats in de schoenen tijdens het lopen.De inleghakken zijn gemaakt van een schokabsorberend siliconen materiaal waardoor zij pijn aan de hiel optimaal verlichten. De hiel cups geven een hak verhoging van ongeveer 0,5 cm. Hierdoor is het noodzakelijk altijd beide hiel cups te dragen om beenlengteverschil te voorkomen, tenzij je ze draagt om een beenlengteverschil te compenseren. De hiel cups draag je in de schoenen en plaatst ze onder jouw hak.
39.95Opties selecteren
Hielspoor Gel Hiel Cups - lateraal mediale spot
Hielspoor Gel Hiel Cups – lateraal/mediale spot
Hielspoor Gel Hiel Cups zijn inleghakken en zorgen voor pijndemping gemaakt van schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijn. Daarnaast geven de hiel cups een hak verhoging van ongeveer 1 cm. Ontworpen om zijdelingse hielpijn en hielspoor, achillespeesklachten en pijn in de kuitspieren te verminderen en te verhelpen. Het elastische siliconen materiaal zorgt voor een schokabsorberende en druk verdelende werking, zowel lopend als staand. De hiel cups vangen de druk op die ontstaat op de enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, staan of sporten.
24.95Opties selecteren